Over mij en mijn werkwijze

Het interieur dat bij je past verschilt van persoon tot persoon. Inspiratie leidt tot ideeën, wensen tot
beeldvorming. De kunst om zulke unieke vraagstukken te verwezenlijken vraagt om wereldse visie en
verfijnde expertise. Bij Astrid Jeulink zien we interieur als een reis door je leven.

Persoonlijke wensen vormen het vertrekpunt om tot een resultaat te komen dat tot de verbeelding spreekt. Waarbij oud en nieuw op smaakvolle wijze samenkomen en verschillende stijlen elkaar versterken tot een harmonisch en eclectisch geheel dat getuigt van smaak, expertise en gedurfde keuzes.

Over mij en mijn werkwijze

Geïnspireerd door kleuren, patronen en unieke objecten weet Astrid Jeulink als geen ander op vakkundige wijze de vertaalslag van woonwens naar een compleet interieur te maken. Haar onderscheidend vermogen zit ‘m daarbij in de brede expertise en verregaande service binnen het vakgebied van interieur en styling. Want wie net wat verder gaat, komt tot een resultaat dat de verwachting overstijgt. 

Met een persoonlijke benadering combineert Astrid Jeulink de mooiste merken en objecten tot een beleving die op het lijf geschreven is. Door zich onbevangen en deskundig in te leven in elke vraag ontstaat steevast een originele, passende sfeer waar creatie en kunde hand in hand gaan. Kunstzinnig waar het kan, chic waar het hoort en geraffineerd waar het moet.

Ik zie ieder interieur als een reis door je leven. Geïnspireerd door kleuren, patronen en unieke objecten maak ik op vakkundige wijze de vertaalslag van jouw woonwens naar een compleet interieur.Met een individuele benadering en persoonlijk advies stel ik ieder interieur op maat samen. Om daar te komen zoek, vind en combineer ik de mooiste merken en producten, zodat zij samen zorgen voor een beleving die een lach op je gezicht tovert. Wat kan ik voor jou betekenen?